İZMİR / BORNOVA - Şehit Erkan Er Ortaokulu

Şehit Erkan Er Ortaokulu

Evka 3 Mah. 129/29 Sokak No4 Bornova/İZMİR
Vizyon
Okulumuz öğrencilerinin eğitim ve öğretimlerini milli eğitimin belirlediği hedefler ve çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda sağlamak, sistemi geliştirmek ve iyileştirmektir. Sorumluluğumuz altındaki öğrencilerin eğitim seviyelerini, eğitim süresi içinde en üst düzeye çıkarmak için öğrenci isteklerini karşılayacak alt yapıyı oluşturmak, mevcut alt yapıyı en etkin ve ekonomik biçimde sürekli geliştirmek ve iyileştirmektir.
Misyon
Biz; öğrencilerimizin, gelişen çağın gerektirdiği donanıma sahip, sorumluluk sahibi, üretken ve sorgulayan, kendine güvenen, millî ve manevi değerlerine sahip, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak için varız.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tekli)
08:50-15-10
Merkezi Sistem Doğalgaz
Ulaşım
Okulumuz Bornova-Buca, Bornova-Karşıyaka, Bornova-Çiğli, Bornova-Evka3 Dolmuşları son duraklarının hemen karşısındadır.
Servis ile taşıma mevcuttur.
il merkezine 15 Km Bornova ilçe Merkezine 3km